Konsultointi & neuvonta. Polygon auttaa teitä pölynpoiston ja ilmankäsittelyn ongelman määrittelystä aina ehdotettujen ratkaisuvaihtoehtojen arviointiin asti.

Annamme neuvoa olemassa olevan suodatinkapasiteetin tehokkaammasta hyödyntämisestä ja annamme käyttäjille koulutusta järjestelmän päivittäisestä käytöstä. 20-vuoden kokemus Suomen teollisuuden ilmansuodatusjärjestelmistä ja laaja kansainvälinen kontaktiverkosto on Polygonin kautta käytössänne. Ottakaa yhteyttä!

Huolto. Suodatinjärjestelmän säännöllinen huolto pienentää sekä käyttö- että huoltokustannuksia. Hyvin huollettu suodatinjärjestelmä on pitkäikäinen, mikä vähentää uuden kapasiteetin investointitarvetta. 

Jokaisesta Polygonin tekemästä huoltokäynnistä tehdään kirjallinen huoltoraportti josta ilmenee mitä on tehty ja missä arvioidaan järjestelmän kunto sekä tulevat varaosatarpeet. Suunnittelematon käyttökatkos on aina hankala ja kallis tapahtuma. Polygon auttaa teitä välttämään suodatinjärjestelmän aiheuttamia yllättäviä käyttökatkoksia.

Varaosat. Meillä on laaja valikoima suodatinletkuja, patruunoita, paneeleja sekä paineilmapuhdistusvarusteita jotka ovat omiaan alentamaan energiankulutusta, lisäämään tuottavuutta, varmistamaan tuotteiden laatua sekä suojelemaan ympäristöä.

Paranna suodatinjärjestelmääsi kaikin tavoin Donaldson Torit DCE suodatinletkuilla, -patruunoilla ja -paneeleilla. Ultra-Web® suodatinelementit ja Dura-Life® suodatinletkut valmistetaan patentoiduista suodatinmateriaaleista jotka ovat tehokkaampia, säästävät energiaa ja ovat pitkäikäisempiä kuin tavanomaiset suodattimet. Ultra-Web® suodatinelementit ja Dura-Life® suodatinletkut ovat toimiva lääke monen suodatinjärjestelmän vaivoihin ja ne sopivat Donaldson Torit DCE ja muihin yleisesti esiintyviin suodatinmalleihin. Polygon tarjoaa Donaldsonin laajasta varaosavalikoimasta suodatinelementtejä ja varaosia paineilmajärjestelmiin ja teollisuushydrauliikkaan, sekä Donaldsonin että muiden valmistajien yleisimpiin laitteisiin. Ilmoittakaa meille käyttötarkoitus, valmistaja ja malli, niin tarjoamme käyttöönne sopivia tehokkaita suodatinelementtejä ja muita varaosia.

Suodattimet. Polygon myy maailman johtavan suodatinvalmistajan Donaldson Torit DCE suodatinlaitteita. Tuotevalikoimaan kuuluu patruunasuodattimet, letkusuodattimet, paneelisuodattimet, öljysumun ja öljykäryn erottimet sekä mullistava suodatinuutuus PowerCore®.

Meiltä löytyy suodattimia pienille ilmamäärille ja suodattimia todella suurillekin ilmamäärille. Ottakaa yhteyttä niin löydämme oikean suodattimen teidän tarpeisiin.

Suodatinjärjestelmät. Polygonilla on kaikki tarvittava josta rakennetaan paras ratkaisu teidän kohdepoisto- ongelmaan. Tunnetuista toimivista vakiokomponenteista rakennetaan suodatinjärjestelmä joka on räätälöity täyttämään teidän tarpeitanne.

Metallin märkä ja kuiva työstö, hitsaus, leikkaus, terminen ruiskutus, mekaaninen pudistus ja pintakäsittely, kaikille aloille, korunvalmistuksesta laivanrakennukseen, Polygon voi toimittaa sopivan suodatinjärjestelmän. Bulkkituotteiden lastaus ja purku, kuten vilja, jauhemaiset aineet, hiekka, kemian-, rehu- ja elintarviketeollisuuden raaka-aineet aiheuttavat runsaasti pölyä. Polygonilla on sopivia suodattimia kuljettimille, siiloihin, elevaattoreille, säkintyhjennykseen purkusuppiloihin jne. Meillä on myös ratkaisuja jotka mahdollistavat suodatinelementin vaihdon koskettamatta pölyä. Mitä erilaisimmissa teollisuuslaitoksissa ja prosesseissa on erikoissovelluksia missä Polygon voi olla avuksi.