Yritykseni nimi on vit Polygon ja se toimii pienellä erikoisalalla, teollisuuden pölynpoistojärjestelmät. Tarjoan konsulttipalveluja ja huoltoa, mutta myös ratkaisuja kohdepoisto-ongelmiin (hitsauskäry, hiontapöly, öljysumu, pulverimuotoisen raaka-aineen käsittelystä syntyvä pöly jne.) Toimitan kaikkea neuvonnasta ja suunnittelusta käyttövalmiisiin laitteistoihin, niiden varaosiin ja niiden huoltoa. Yrityksen toiminta alkoi syksyllä 2009 asiakaspiirinä teollisuus pohjanmaan maakunnissa, varsinkin kohteet joissa on pienempiä kohdepoistotarpeita, asiakasryhmä jossa olen pitkään nähnyt piilevän tarpeen joka alkaa tulla aina selvemmin näkyviin.

Polygon tarjoaa konsulttiapua kun uuden pölyn tai öljysumunpoistojärjestelmän hankinta tulee ajankohtaiseksi, tai mietitte miten olemassa olevaa kapasiteettiä voisi käyttää taloudellisemmin ja tehokkaammin.

Polygon huoltaa kaikenmerkkisiä olemassa olevia suodattimia ja toimittaa varaosia, sekä suodatinletkuja että patruunoita. Myymme uusia suodatinjärjestelmiä ja olemassa olevien järjestelmien modernisointiin tarvittavia osia – kaikkea visiosta käyttövalmiiseen järjestelmään!

Voisimme aloittaa yhteistyömme kartoittamalla käytössänne olevat kohdepoistojärjestelmät.

Hasse WestNimeni on Hasse West. Olen insinööri koulutukseltani ja olen toiminut 20 vuotta tällä erikoisalalla. Olen toimittanut pölynpoistoa maailman johtavien pölynpoistolaitetoimittajien palveluksessa usealle alalle Suomen teollisuuteen.